SNART ÄR VI BOSTADSLÖSA

Finns få saker som är så tråkiga som det är att engagera sig i ett lägenhetsköp när alla lägenheter på marknaden är fula. Varenda en. Eller det finns två som var perfekta men de var inte aktuella för oss just nu (men inom en snart framtid JA!!!) eftersom att de var lite pricey. Men ja, de var perfekta. Tänker absolut inte säga vilka det var dock. Varenda lägenhet i hela Stockholm förutom de två är så fula. Eller de kanske har många bra saker men sen kommer något torrt, vitt kök eller ett sådant där basic-badrum som vi har nu och som jag avskyr. Klart man kan göra om ja, men det känns så jobbigt haha. Så egentligen är det lägen och soltimmar på balkongen vi går efter nu, eller vi var väl att ta i. Min kille har skött allt det där för jag har noll lust. Jag är så ointresserad haha. Vi är så nära skilsmässa varje gång han tagit fram lägenheter och det tar mig en vecka att ens gå in och kolla på dom på Hemnet, lemme tell you that.
Var vi letar undrar ni? Min kille vill absolut bo på Kungsholmen, Liljeholmskajen eller centrala Sundbyberg. Jag är väl inte aspepp på någon av områdena men detta blir återigen ett mellanboende tills vi har råd med the dream. Jag vill bara ha en balkong med sol och gym max 10 meter bort. Typ så. Resten får man väl renovera själv, hur övervidrigt det än må vara. Just den typen av lägenhet vi vill ha finns verkligen inte i överflöd om vi säger så, det kommer ut någon då och då och självklart kempedyra då 👌🏼

Än så länge har vi tid kvar, vi ska inte vara ute ur huset fören 7e juni men det hade varit kul att hitta en lägenhet man ens vill gå på visning på. Något vi absolut inte gjort än, trodde vi hade flera på g denna vecka men så var det absolut inte. Haha. KUL!

I övrigt kan jag absolut inte sova idag. Har haft träningsvärken from hell i mina ben, nästan så jag undrat om de blivit inflammerade (har hänt mig in the past haha SÅKLART). Har inte kunnat röra mig på två dagar med andra ord, paanik. Eller ja, 1,5 timmes PW igår och idag i den takt mina arma ben tillät men det var liksom inte speciellt uttömmande. Hade så svårt att sova både igår och idag eftersom jag inte kan göra mig av med all min överskottsenergi, på tal om inlägget jag skrev igår liksom. Finns inget värre än att ligga här och vara DÖDSPIGG!!! Hoppas och ber och amen att det är bättre imorgon så att jag kan riva av ett pass eller två. Folk som ba: åh så nice att ha så mycket energi hela tiden!!!
Mmm säg det när du ligger och frenetiskt skakar dina ben kvällar och nätter igenom för att du absolut inte kan ligga still och basically ☺️☺️☺️☺️☺️😍

Allrighty, det var kvällens rapport från HQ Insomnia, peace out and prospere!


Gillar

Kommentarer