Snart är det fredag!

Oh lord. I only have two things to say:

  • Kålsoppa är inte bra för magen haha. Jag åt soppan i tre dagar men hade så vansinnigt ont i magen hela tiden så igår kväll fick jag nog och bytte ut soppan mot två knäckebröd med en mosad advokado till middag. Tack och hej soppan, nu orkar jag inte med konstant magknip längre.
  • Hopprep är fruktansvärt effektiv träning, jag körde ett mördarpass i tisdags and let me tell you, this little lady can’t walk today. Körde även en 12 km powerwalk igår med 1,2 kg vikter på varje ben så det bokstavligt talat VÄRKER i hela kroppen nu.

I övrigt då? Jo men det är för sjutton riktigt bra! På lördag ska vi till Häringe slott och jag är omåttligt taggad, jag älskar staycations eftersom att man SKA slappa på sitt hotellrum och äta och dricka gott. Vi köper alltid med oss ostar, chips, choklad och bubbel och direkt när vi kommer fram åker morgonrockarna fram, TVn på och sen gör vi ingenting fram till middagen. Eller ja, vi pratar, flamsar, dansar osv. Så härligt.

På måndag börjar jag mitt nya jobb men jag fick en inbjudan för två veckor sen till en höstmiddag med alla tjejerna som jobbar på min avdelning imorgon, HUR FINT? Blev så glad och jag ska självklart gå på den, ganska skönt att träffa alla för första gången i en mer avslappnad miljö och hinna bekanta sig lite.

Nej, nu ska jag prova lite skor jag beställt, har verkligen inget annat än en selfie från 5 minuter sen att bjuda på, sorry about that.

Gillar

Kommentarer

M
M,
Kan inte du tipsa om bästa concealern? Vet att du skrivit om en innan men hittar inte inlägget. Vore dröm att få tips om en som är återfuktande och tar bort extremt mörka ringar under ögonen. Du som är så duktig på smink kanske kan tipsa? Sen skulle jag gärna se en sminvideo också där du delar med dig av dina bästa tips 😃
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jo absolut, har funderat på att göra mer videos 😊 Concealer inlägget kommer i helgen eller i början på nästa vecka. Kram!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229