S/M

Idag är jag glad!

Jag behövde nämligen ett par nya byxor och för skojs skull provade jag storlek S/M istället för M/L som jag alltid haft i dom byxorna och S/M satt som en smäck! Jag har drömt om ett litet sign som visar att något händer i kroppen och där kom det. Som jag sneglat och försökt provat dessa byxor i den mindre storleken men det har aldrit gått, så ja, happy happy.

Så tänkte bjuda på ett skinny-tips, nämligen viktväktarnas soppor. Jag älskar speciellt gulaschen, innehåller bara 172 kcal och de dagar jag tränar har jag kaloriråd med en halv klick lätt creme fraiche. Till det två majskakor. Så gott och kalorisnålt! Kalorisnålt är mottot sedan en tid tillbaka, till vardags äter jag MAX 1500 kcal men det blir oftast runt 1200. På fredagar kan det ibland ligga runt 1600-1700 och på lördagar brukar jag inte använda Lifesum appen alls, då är det fritt fram men jag brukar spara mig till en god middag och chips/godis och vin/bubbel på kvällen.
Uppenbarligen funkar det och jag är inte mer hungrig än någon annan.

Nu ska jag svepa min kaffe och bränna av veckans andra spinningpass. Imorgon ska jag se nya AbFab-filmen med S, det ska bli såå mysigt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229