Sleep tight

Alltså om jag har rivit in och rivit ut i förrådet ikväll. Har så sjukt mycket kläder, skor och böcker som ska säljas, hälften är typ oanvänt. Heja mig! Vår walk in closet var bara ett enda kaos sedan några dagar tillbaka och jag har inte haft tid att fixa det så det enda jag gjort de senaste dagarna är att undermedvetet dygnet runt stört mig på oredan i the walk in closet. Ja ni, to be in Miss G's shoes liksom, ingen lätt match.

Nu är det dags att sova men först ett avsnitt i sängen. And hold your horses, det kommer om några minuter ligga en nyduschad hunk där bredvid mig, I ain't sleeping alone, oh no. Han är dock småsjuk och när killar är lite krassliga så blir som ju så himla ynkliga. Spelar ingen roll vilken kille det är, even Hulken typ. Och jag har liiiite svårt för att acceptera att någon är sjuk så jag har en liten utmaning just nu att inte bli provocerad av min käre pojkväns förkylning. Helt normalt.

Jag vill bara ha fredag så jag kan få äta middag, snacka skit och dricka vin hos Michelle och sedan gärna lördag. Och sen kan det få vara lördag en stund, hehe.


Godnatt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229