SKÖNHETSLISTAN

Innehåller affiliate-länkar

1. Hur lång tid tar det för dig att göra dig iordning (rengöring, make och hår) på vardagar/festligare tillfällen?

På vardagar tar det allt som allt, med dusch, fönborstning/uppsättning av hår, krämer och smink totalt kanske 30-40 minuter. Men då gör jag ju allt, från att raka benen till sminka mig lätt. Tycker att det är en helt okej tid och det är faktiskt ganska mysigt att stå där i badrummet, lite musik och en kopp kaffe. Om jag ska på fest tar det självklart mer tid men inte mycket. Kanske 10 minuter extra. Snabb tjej!

2. Tre saker du inte kan leva utan i skönhetsväskan?

Oj.... Concealer, min flytande bronzer från Nars och deo. Känns ändå relevant att inte lukta svett.

3. Din dyraste produkt i beauty-hyllan?

Det måste vara min Mason Pearson borste, fruktansvärt dyr men så underbart fantastisk. Jag har den största modellen i vitt, HÄR kan ni köpa en likadan.

4. Hur ofta tvättar du håret?

Minst 3 gånger i veckan, försöker att inte göra det för ofta men fasiken vad äckligt det är när folk inte tvättat håret på 3-4 dagar :( Men jag kan unna mig det då jag faktiskt inte gör något annat med mitt hår i form av färgning, slingor eller platt/locktång.

5. Vad är viktigast för ett välvårdat yttre?

Håret alla dagar i veckan. Kan inte förstå människor som går till jobbet med blött hår eller som bara slänger upp det i någon sorts knut som spretar åt alla håll. Investera i en fönborste och du ser neat and clean ut på 1 minut varje morgon.

6. Finns det några speciella behandlingar du inte kan leva utan?

Ja absolut, dels BUS 1-2 gånger i veckan (på kroppen) men också min microdermabrasion och även en kur med DENNA över hela kroppen en gång i veckan. Och botox i pannan och glabellan var tredje månad men det gör jag naturligtvis inte själv haha.

7. Vad är viktigast i din make-up rutin?

Att det är glowigt, naturligt och buskiga ögonbryn haha. Älskar buskiga ögonbryn, försöker spara ut mina nu sedan några veckor tillbaka och gud vad fina de är onoppade och sånt tjaffs.

8. Långa eller korta naglar?

Får jag säga lagom långa? Jag gör inte nagelförstärkning längre och då går naglarna av då och då men det gör absolut ingenting. Mest classy och finast är kortare, naturliga naglar eller målade i någon klassisk röd- eller nudefärg.

9. Vad tycker du om fransförlängning?

To be honest.... Nä. Ser alltid fake ut och sen är det så jobbigt att underhålla. Jag sätter på lite lösögonfransar om jag känner för det någon gång ibland och det funkar fint för mig.

10. Vad är dina bästa knep om du inte fått din skönhetssömn under natten?

DENNA olja runt ögonen (magiskt och funkar verkligen, helt besatt!), en riktigt bra concealer, överdosera återfuktning i form av serum, krämer och fuktspray slutligen massvis med fake glow ;)

11. Vilka produkter lägger du gärna lite mer pengar på?

Löspuder, god golly det är så viktigt under ögonen. De enda jag köper är Chanel's löpsuder eller Laura Mercier's translucent löspuder (KLICK). Jag har provat andra puder än dessa under åren men jag går alltid tillbaka då de helt enkelt är oslagbara. Sen är serum och krämer något som ofta bränner stora hål i plånboken men det är ju så viktigt. Dessa hål blir dock mindre och mindre desto mer av The Ordinary's sortiment jag provar. Jag kan fortfarande inte wrap my head around hur de kan vara så billiga när de är så fantastiska?!

12. Vad står på din "Beauty to buy "just nu?

- Ögonbrynsgel från YSL i Cendre. HÄR

- Nytt löspuder, har inte bestämt mig om jag ska ta Chanel eller Laura Mercier denna gång. Chanel's är mer täckande men frågan är om jag vill ha det under sommarhalvåret? Det är mer mitt vinterpuder och LM mitt sommarpuder.

- DENNA rengöringsolja, låter så härlig. Rengöringsoljor är för övrigt life.

- Papaya peeling från Maria Åkerberg. KLICK.

- Perricone MD primer HÄR

- DENNA ska jag köpa när jag flyttar hem till Alvik och mitt badkar, älskar fikon, både lukten och smaken.

- Väldigt sugen på DENNA moist mist från Laura Mercier att använda under dagen. Man kan aldrig bli för återfuktad ladies!

13. När känner du dig som vackrast?

Hm... Alltid? Haha skoja, åh så självgod <3 Nej men jag känner mig alltid vacker men vackrast är nog när man är med någon som tycker att man är fantastisk och man är lycklig, skrattar och mår bra. Då känner jag mig verkligen på hugget.

14. Det roligaste du vet att köpa i skönhetsväg?

Serum och setting sprays haha, finns verkligen inget bättre.

15. Slutligen, dina tre bästa skönhetstips?

Använd alltid SPF 50 från topp till tå, var inte rädd för oljor i ansiktet (och på kroppen) och drick lagom mycket vatten :)

Gillar

Kommentarer

Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Härlig lista 🌸nouw.com/emmaakarlegrund
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229