Skit

Jag är sjuk, har en pojkvän som suttit fast i Oslo hela dagen (han skulle kommit hem för flera timmar sedan) och en allmänt grå måndag. Jag hoppas att planet lyfte för 10 minuter sedan för då är det väl bara cirka 3 timmar innan han kommer hem, kommer inte klara en sekund längre än det om vi säger så. Sov typ 1 timme inatt på grund av frossa och svettningar så började denna måndag med att sova från 07-13, haha.

Sorry för jättedeppig tjej, men "alla" klubbbesök i helgen tog mig tillbaka till det extremt destruktiva partylivet jag levde förut, jag blev verkligen jättesänkt för det trots att jag nu förtiden bara festar typ en gång om året och då inte alls på samma sätt som förut. Vill bara att denna extremt jobbiga ångest ska försvinna och det sjuka är att jag inte har något att ha ångest för men ni vet, den bara sitter där och härjar runt i hela hjärnan, tar mig tillbaka till det deppiga livet. Det blir bättre när jag talar om för mig själv att det är en sorts flashbackångest men sen kommer den tillbaka igen. Och lägg till feber på det så har ni en liten cry baby. Mest synd är det om Amanda som har fått Salmonella, saknar henne jättemycket redan och det är så himla tomt här nu. Det enda som kan hjälpa nu är att krypa in i boyfriends famn och gå tillbaka till vårat stilsamma pensionärsliv haha :( Älskar verkligen den människan så fruktansvärt mycket, har sprungit till dörren VARJE gång jag har "hört" en dragväska i syne och sen till fösnstret och sedan tillbaka till kikhålet i dörren. Haha, börjar nästan gråta bara av att skriva om det, jag är verkligen ingen rockstar längre haha.

Trots det så hade vi en riktigt härlig helg, speciellt tjejmiddagen i lördags. Sandra, Sandra, Sara, LM, jag och Amanda var här. LM kom lite tidigare och hjälpte till att laga all mat, Skaldjursoppa, romtårta och fruktsallad blev det och sen satt vi och snackade till klockan 2 typ. Tack till alla tjejer, så himla fina ni är! <3

Nu ska jag fortsätta titta på mina roliga serier och undvika alla klockor så att nyckeln snart sätts i låset och min man kommer hem till vårat hem igen.


Gillar

Kommentarer

amandasvard
amandasvard,
Haha we're obviously too old for this 😂 Blir sjuka efteråt liksom. Men det var kul så länge det varade. Och snart är du happy girlfriend igen <3nouw.com/amandasvard
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229