SJUK AV TE?

Innehåller affiliate-länkar

Nu ska ni få höra något knäppt som jag kommit på. Jag har, i alla år, blivit jätteillamående om jag dricker te utan mjölk i. Det tog dock tills nyligen innan jag fattade att det var teet som gjorde det, första gången det hände på jobbet spydde jag och var tvungen att gå hem. Illamåendet gick över en halvtimme senare men det visste inte jag att det skulle göra, jag mår verkligen så dåligt av te ibland att det känns som att jag ska kräkas upp mina inälvor och i början trodde jag således att jag var magsjuk.

Nu är ju den stora frågan varför jag fortsätter dricka te utan mjölk, kanske för att det är gott eller kanske för att det kännas fräschare än kaffe vissa gånger? Idag var oavsett sista gången jag drack ett svart te (det är det värsta!!!) för herre vad dåligt jag mådde. Fick sitta och djupandas och blunda i en kvart för att inte spy, fruktansvärt.

Nu till min fråga, har någon av er upplevt detta av te? Jag mår ALDRIG illa av kaffe men däremot av koffein- eller uppiggande träningspiller.

Gillar

Kommentarer

Mariesliv
Mariesliv,
Vad tråkigt att du mår illa av te, har ej upplevt det men mår däremot illa av kaffe utan mjölk om jag ätit dåligt under dagen. 😘nouw.com/mariesliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229