Saturday glam

Goddag!

Hur mår ni?

Här mår vi bra, om man bortser från hostan och vattenfallet aka. min näsa!

Vi bokade nyss en weekend på Gimo herrgård nästa helg, vi var där för två år sedan och jag blev lite tipsy. Okej, let's face it, jag satte armbågen på min tallrik i deras superfina restaurang så de flög tallrik och mat över hela matsalen. Till mitt försvar så fick vi bord typ 20.30 och vi satt på rummet några timmar innan och drack bubbel och whiskey på tomma magar. Har inte gjort om det sen dess så att säga. Nu har vi bokat tebuffé vid 15 så vi inte tipsar till det igen.

Nu ska vi strax till mamma och Lasse och fira Fars-dag en dag i förskott!

Puss!

Gillar

Kommentarer

s-ofiie
s-ofiie,
Vill bara säga att det vore skittråkigt om du slutade blogga. Har sett fram emot dina inlägg varje dag sen jag började läsa din blogg. Är som att läsa mina egna tankar och blir så glad av att veta att det finns någon som jag där ute. Oavsett så verkar du grym, och hoppas allt ordnar sig för dig!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Tack för din kommentar, jag är ganska kluven i frågan men det känns inte som att tiden jag lägger ner på det ger mig något tillbaka. Jag bloggar på när andan faller in tills vidare, även om det kanske blir lite sämre uppdatering 😊 kram till dig!nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229