Rock'n monday

Det bästa sättet att starta en ny vecka på? Två pass på gymmet och en Glamglow mask i duschen, idag valde jag den svarta, stramar åt härligt.
Körde bodypump och crosstrainer, är helt slut nu. Målet denna vecka är 10 pass, vi har bestämt oss för att göra absolut ingenting speciellt i helgen så då kommer jag att hinna det. Det är bara en utmaning för mig själv, 10 pass i veckan i det långa loppet kan bli liiite stressigt haha.

Nu ett nytt avsnitt av Mr. Selfridge! Vi har väntat på nya avsnitt sedan i somras och nu när dom kom så hade vi helt glömt bort det. Behöver ni tips på bra serier är Mr. Selfridge en av våra absolut favoriter, till och med mamma och Lasse älskar den och dom är väldigt svårflörtade. Och Blacklist får ni inte heller missa, den andra serien vi är besatta av. Haschtagg pensionärslivet.

Snart ryker "bollskåpen" i bakgrunden. Fullkomligt vidriga.

Gillar

Kommentarer

Susanna
Susanna,
Tänk på att återhämtning är minst lika viktigt om du vill se resultat. Det låter inte bra att du inte låter kroppen vila några dagar i veckan. Pluggade inom träning och vi var flera i klassen som fick lägga om träningen för att undvika skador och få bättre resultat.
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag vill bara bränna kcal o bli skinny 😉nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229