Real coffee for real women

Godmorgon älsklingar!

Drömde smått märkliga mardrömmar om jobbets gratiskaffe inatt, haha. Jag skulle hälla ut det i vasken och jag ser då hur vekt och blaskigt det är, och sen var det typ det drömmen handlade om. När jag vaknade imorse marscherade jag raka vägen till vår Nespresso och gjorde en dubbel Kazaar. Because I'm worth it!

On another topic, hur förbannat bra är inte Jon Henrik Fjällgren? Min nya favorit på riktigt. Förut när jag hörde Daniels Joik så tyckte jag att jojkandet förstörde allt men efter att ha hört The Reindeers Herder's Joik (OMG, så f-ing bra, jag orkar inte) så blev jag helt fast och då plöjde jag igenom hela albumet and like totaly loving it. Hans bidrag till mello är ju bara fantastiskt, blir nästan tårögd. (Speciellt musikvideon, se nedan)

Många som kanske inte vet det men sommaren 2013 blev jag sjukskriven pga depression och utbrändhet och jag var väldigt heartbroken. Jag hade långt innan det funderat på att släppa allt här och åka upp till Kiruna och jobba med jordbruk eller i gruvan eller något liknande, mest för att komma iväg ett år eller två och bara få vara naturlig. Men under den svåra perioden innan och under sjukskrivningen var jag på riktigt redo att dra, jag kollade upp hur allt skulle gå till. Jag är faktiskt en riktig naturmänniska, i alla fall i svenska klimat, amazonas och sånt där är inte riktigt min cup of tea. Men skogar, bäckar, hav och dylikt är ju helt fantastiska. Det finns en skog i Ursvik med ett långt promenadstråk som jag och boyfriend brukar åka till och powerwalka, det är nog det bästa jag vet. På riktigt. Och tänk att få leva med samer, valla renar, leva ute i naturen. Underbart. Samtidigt som jag ändå älskar mitt otroligt ytliga och bekväma liv i Stockholm så kommer en liten del av mig alltid vilja bli någon sorts bonde, haha. Jag är verkligen allt eller inget, no questions asked. 

Men lova mig en sak, kolla på musikvideon nedan och bara ta in hur jäkla fritt och härligt det ser ut SAMT lyssna på The Reindeers Herder's Joik​ med Jon Henrik. Så bra att den ska spelas på min begravning! (Haha djupa planer en onsdagsmorgon)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229