Ready set JUICE!


Jag har bestämt mig för att börja juice! Tänkte kickstarta med en 2-3 dagars juice cleanse nästa vecka måndag-tisdag och ev. onsdag. Efter det tänkte jag börja varje vecka med en juicedag. Anledningen till detta är följande:

- Jag har så himla mycket problem med min mage, matsmältningssystemet måste få vila ibland. Den här veckan har jag haft katastrofala magsmärtor och den har varit så svullen, har knappt kunnat stå upp. Idag känns det äntligen bättre.

- När matsmältningen får vila kan kroppen fokusera på att städa upp i kroppen, bli av med gifter och dylikt. Man får klarare hy, bättre hårkvalité och naglarna blir mer clean.

- Ny energi och kroppen får vila när man inte hela tiden behöver smälta mat. Min kropp är otroligt stressad och sen min sjukskrivning sommaren 2013 måste jag hela tiden hålla koll på när jag börjar må som jag gjorde då. Jag hatar verkligen att känna så och det är så otroligt svårt att sluta, avskyr när folk säger att dom är stressade för att det låter så himla coolt och ballt. It is not. Så man måste börja någonstans haha. Dessutom sover man bättre då :)

Första rundan kör jag nog något enkelt med typ Brämhults, råsaft och dylikt och sen får jag se om jag hoppar på Juica eller någon annan "riktig" cleanse. Tycker dock alltid att hemmagjort är bäst.Så jag uppdaterar er mer på måndag när jag kör första hardcore juicningen, ska bli jättespännande och jag är typ besatt av juice och frukt/bär, haha. Perfekt!

Gillar

Kommentarer

sannajohnsson
sannajohnsson,
Hej sötnos! Har en frågestund på bloggen nu. Vore jätte gulligt om du ställer en/några frågor till mig i det inlägget och sen kommer jag börja följa din blogg här på nouw som tack! 😃nouw.com/sannajohnsson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229