PW, STYRKA OCH SNÖSTORM

Den här dagen har ju bara sprungit förbi på tre sekunder, ganska skönt ändå.

Tog mig ut en på extremt blåsig PW idag, snön piskade in i själen och det var grått exakt överallt men det gjorde inte så mycket för idag kändes allt så mycket bättre. Jag har börjat få lite hopp, jag har sakta kunnat börja jobba mot mina drömmar på ett väldigt realistisk sätt, jag är pigg, jag är full av energi. Det känns alltså helt okej idag, men det gör det alltid när jag varit hemma. Kanske ska jag jobba hemifrån på fredag också för att förlänga helgen lite, inte för att jag inte gör något då utan för att jag kan sitta med pyjamas halva dagen, dricka te ur mina egna muggar, lyssna på musik i hela lägenheten, kan gå ut och träna på lunchen och har tid att samla energi då jag är helt själv en helt dag. Så viktigt för lilla mig.

Dock var det väldigt halt idag, gled mest fram och försökte att inte drutta på ändan. Om vi inte har flyttat till ett hus där vi ska ha gym till nästa vinter måste jag köpa träningsskor man kan ha ute, det här går ju inte haha.

Brrr, man kan se hur kallt det var på bilden, huga.

När jag kom hem körde jag 60 minuter styrka för lilla rumpan och baksida lår, är helt slut och skakig nu så ska hoppa in i duschen och vänta på att BF kommer hem. Han hade i uppgift att köpa semlor men jag vet inte om han kommer att komma ihåg det, busy man med mycket i huvudet brukar det heta (jag kallar det för att stänga av öronen när frugan tjötar syndromet). Det gör inget för mig dock, är inte alls förtjust i semlor men det är klart att det vore mysigt att äta en semla, dricka en kopp te och spela typ... yatzy.

Nej, duschen kallar, funderar på att toppa mig själv idag men borde låta bli och spara spara spara ut håret nu när det äntligen börjar bli långt igen. Yay or nay?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229