Priorin recension!

Jag måste slå ett slag för kosttillskottet Priorin, jag har använt det nu i drygt en månad och jag är ofta väldigt skeptisk till sådana tillskott då det oftast utlovas guld och gröna skogar men man får långt ifrån det

Men, sen jag började använda Priorin är mina naglar så starka! Jag fixar dom visserligen 2-4 gånger i veckan beroende på hur slitet lacket blir, jag är en megapedant så släpper nagellacket på 1 nagel gör jag om alla. Jag har mina favoritprodukter från Essie som jag kan skriva om en annan gång som är fantastiska och händerna är superviktiga att hålla fräscha, jag måste alltid ha perfekt, fixade naglar. Men det brukar ändå gå av då och då eller så blir det en liten flisa men inte nu. Mina naglar är stenhårda och har blivit så långa och eleganta, helt naturliga! (På bilden har jag färgen Cocktails and coconuts resort från Essie)

Mitt hår har alltid vuxit extremt fort men jag måste säga att det kändes som att jag vaknade upp en dag med långt hår igen. Jag klippte mig senast i april tror jag men nu når det snart ner till midjan liksom, helt sjukt. Jag har varit tvungen att klippa mig frenetiskt i över ett års tid eftersom jag slingade sönder mitt hår, det var så långt och vackert innan, jag har alltid haft långt hår liksom. Jag vet inte om det är Priorinet men jag vågar inte chansa så jag kommer knappra full dos i 3 månader som rekommenderat och sen underhållsdos så länge jag orkar och vill.

Så dagens tips, börja knappra Priorin och se vad som händer :) Jag köper härifrån, billigast där. Notera att på vissa sidor säljs Priorin UTAN biotin men det är ju lite biotinet som i alla fall jag främst vill åt så kolla upp det innan ni köper. På Måbra's sida är det biotin included.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229