PORTUGAL UPDATE

Här satt man på Arlanda, taggad på att bli brun satan och dricka rosé i poolen. Vi hade precis varit och skrivit över huset till de nya ägarna, var stenrika och jag ville känna mig fräsch as f med en supergrön juice.

Kom fram till Portugal där min mamma och styvpappa hämtade oss och när vi kom fram till deras hus var det som att komma till ett hotell. Min mamma ladies and gents, vilken kvinna.

Första dagen hade vi faktiskt sol, hör och häpna men efter det har den LYST MED SIN LILLA FRÅNVARO efter det. Vi har varit här i 1,5 vecka och solat totalt typ... 5 timmar. Mina föräldrar bor uppe i bergen så det har varit någon oförklarlig dimma dag och natt som varken de eller någon infödd bybo sett på så årtionden. KUL.

Men vi har shoppat mat, vad gör man annars? Mat och hudvård. Och ett och annat linneplagg. Jag är besatt av tomater, älskar skiten. Stora som små. Blev besatt av tomaterna på marknaden.

Gofika; Cola light och frukt och bääääär.

En och en annan islatté.

Tränat på stranden. Älskar havet, alltid gjort. Är livrädd för att bada i det men att vara på eller vid det är livet. HAV <3

Portugesiskt rödvin är så fruktansvärt gott. Prova, finns alltid en liten avdelning på systemet. Här får du en pangflaska för så 40 kr. LIVSFARLIGT haha.

Rosévin finns det däremot inte mycket gött av. De är i 99% av fallen knallröda och alla vet att rosé ska vara nästan vita eller typ orangea.

I helgen var vi på Lourinhas finaste restaurang haha. Så tråkig mat, god fisk absolut men nej. Bläckfisken jag åt till förrätt var däremot sinnessjuk.

Men ni ser ju, ser ut som maten man äter när man är på megadeff. Jag åt dock en sea bass som var beyond men tillbehören var rakt igenom SNARK.

Vi åkte iväg en bit för att få sola. Där var det typ 35 grader och gassande sol. Kom hem en timme senare och 16 grader och DIMMA. Perrrfekt ställe att bo på haha.

Gullig bild på mig osv.

Jag och boyfriend powerwalkade ner till byn och åt lunch. De har ägg på allt här haha. Det fanns macka med kokt ägg eller macka med omelett att välja på (????!!!). Vi valde omelett. Världens mysigaste lilla stad här, känns som Bålsta haha.

På kvällen blev det sol så jag badade och drack rosé i poolen.

Igår var vi i Cascais och shoppade. Mamma ville äta glass och eftersom de inföll sig precis i tid med fastebryt blev det glass till lunch. Oreo och saltkaramell made on scene, den ni.

Imorse åkte mina föräldrar till Sverige och vi är ensamma i huset. Vi ska laga gourmetmiddag eftersom det spöregnat hela dagen :):) Passade på att sminka mig lääääänge imorse också. Och springa 70 min på löpbandet, finns inget bättre än att springa. Helt ärligt alltså. Det är verkligen mitt liv haha.

Deras hus är så niiiice, älskar allt med det förutom mammas prydnadssaker haha. Sorry mamma, jag ställer tillbaka allt innan vi drar. <3

Eftersom det varit så dåligt väder här uppe i bergen kommer vi att åka till Lissabon i slutet av veckan där solen ta mig fan alltid skiner. Jag har aldrig varit där dock så det ska bli skoj men först tre dagar till av regn (regnar i hela Portugal fram till söndagkväll). Vi bokade ett hotell mitt i city med takbar och takpool, nu ska här pressas haha. Och äta ute, det ska bli så trevligt. Nu ska jag öppna en flaska rött och börja med middagen, trevlig torsdag gullisar!

Gillar

Kommentarer

svullo
svullo,

Fina bilder, Portugal har jag aldrig varit i av någon anledning, funderat på det ofta, vad är den största anledningen till av ändra på det? 😎

nouw.com/svullo
emiliakarlsson
emiliakarlsson,

Så härligt att vara utomlands, njut!!

nouw.com/emiliakarlsson
rejseguideafguld
rejseguideafguld,

Herlige billeder fra Portugal 😍

nouw.com/rejseguideafguld