Poké burger

God afton!

Idag har varit en minst sagt mysig dag. Vi kom iväg på våra diverse träningsmission senare än planerat och sen möttes vi upp och handlade lunch. Jag lagade en så sjukt god apelsin-mango tofu rätt med broccoli och äggnudlar till, blir lycklig av att veta att det finns kvar massa till lunch imorgon haha. Kan posta recept en annan dag :)
Sen såg vi Harry Potter och jag somnade i soffan hehe, därav är jag extremt pigg at the moment. Efter min ofrivilliga nap var det bara att göra iordning oss ilsnabbt då vi hade bord klockan 19 på Poké burger. På riktigt hör ni, maten där är amaze balls!! Jag älskar sådan typ av mat, man får perfekt mängd och dom är alltid kreativa om man vill ha något speciellt. Så glad att de har öppnat här vid oss, kan äta där every day ❤️ Tog ett litet tofuknyte till förrätt och en bowl med tofu till huvudrätt, tyvärr inte så många vegoalternativ på menyn men förrätten sa jag till att jag ville ha vego då det inte fanns och då trollade dom fram en à la freestyle.

Nu ska vi kolla på film i sängen, är riktigt nöjd med denna lilla ledighet. Visst att man inte ätit så bra men jag har knappt druckit någon alkohol (något glas vin på julafton och ett igår till maten) så jag har fått massvis med kvalitetssömn och självklart kvalitetid med familjen.

Nu längtar jag jättemycket efter nyår, kommer att bli så mysigt!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229