PET PEEVES

Vi har alla lite konstiga pet peeves och vissa är svåra att förklara varför vi skyr dom som pesten. Tänkte skriva ner mina värsta pet peeves, dela gärna med er av era egna i kommentarsfältet :)

- När folk håller sina vin- och champagneglas i kupan och inte i stjälken/foten. Blir tokig inombords när jag ser det.

- När nagellacket har flagat en endast mm, jag måste fixa till det direkt.

- Vanliga strumpor, speciellt andra färger än svarta. Jag har 20 den strumpor i svart och ibland beige, sådana tjocka strumpor känns så oerhört... osexigt. Jag känner mig verkligen som en grottmänniska i sådana. Då ska vi inte ens prata om mönstrade eller färgglada strumpor, skjut mig precis här *pekar på huvudet*. Jag har dock ”normla” svarta strumpor när jag tränar/promenerar men då syns dom ändå inte.

- Alla realityprogram som finns i hela världen. Jag har sällan ens igång TVn, är den igång tittar vi på film, en serie vi följer eller en dokumentär basically. Att folk faktiskt sätter på sin dator eller TV för att se på typ Bonde söker fru, Paradise hotel, Bacholerette osv är för mig.... ja, en gåta. Hur man kan välja att lägga sin lilla, dyrbara tid på jorden på det? Hjälp vad hjärndött.

- När folk pratar i telefon på tunnelbanan eller bussen. Men vad är det för fel på er? Eller ännu värre: Facetime utan hörlurar. Hela tunnelbanevagnen vill faktiskt INTE höra vad du säger till någon annan på telefon och ännu mindre vad personen på andra sidan säger till dig. Klicka alla samtal tills du har gått av tunnelbanan. Punkt.

- När folk är sena utan att höra av sig i skälig tid eller folk som inte visar uppskattning när de får en inbjudan genom att antingen inte RSVP eller helt enkelt inte dyker upp. Blir faktiskt illamående av den typen av brist på respekt och kan lätt klippa bort personer som gör så på en sekund från mitt liv.

- Nu till den värsta. Folk som snyter sig på andra ställen än toaletten. Varför lärde inte era föräldrar er att man snyter sig på toa OCH TVÄTTAR HÄNDERNA EFTER. Blir så illamående bara jag tänker på att någon de facto snyter sig bredvid mig, snälla sluta bara. Den absolut värsta är när folk gör det på restaurang eller snyter sig och stoppar ner pappret/näsduken i fickan. I die. 🤮Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229