PÅFYLLNING AV BOTOX

Åh, började dagen med sovmorgon, det var ljuvligt! Pussade Chrille hej då som var tvungen att jobba idag, fullt sjå inför ledigheten har han stackaren.
Efter två koppar kaffe åkte jag till Forma Vita i Sjöstaden och fyllde på botox i pannan och argrynkan, det har nyligen släppt från när jag gjorde det första gången i maj. Nu kan jag knappt bärga mig tills full effekt slår till om cirka en vecka. Anledningen till att jag inte skrev om det då är för att alla mina föräldrar blir rosenrasande när jag pratat om att jag vill göra det, de vill att jag ska vara så naturlig och osv. Har bara inte orkat ta den fighten tidigare men nu är det såhär det är min lilla mamma, du har en ytlig dotter som vill se young and fresh ut ;)
Åkte in till city och shoppade på Kicks efteråt, ny brow bar från Dior och fransarna jag skrev om i onsdags. Ska prova att applicera dem idag samt färga brynen, spännande.

Nu är jag hemma och har röjt hela dagen 😴 Snart kommer BF hem och då blir det rester från igår, ett glas vin och netflix hehe. Imorgon ska vi ut och julshoppa och äta lunch, mysigt ju.

Min nya favorit är denna pälsväst! Jag fryser konstant och den är perfekt att slänga på sig när man kommer hem.
Chrilles mjukisbyxor plus Shepardtofflor är alltid ett vinnande koncept om än extremt fult.

Provade brow baren direkt när jag kom hem så det är den jag har använt på bilderna ovan. Jag tog den mörkare varianten och man får två färger, en ljusare och mörkare samt ett vax. Är så så så nöjd, Anastasia släng dig i väggen and praise the lord for Dior!

Gillar

Kommentarer

juliablomgren
juliablomgren,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229