ÖVERKÖRD FRÅGETECKEN

Okej vänner, idag gör det så j*vla ont exakt överallt. Vaknade vid 5 av att min rygg slowly was killing me, var tvungen att gå upp på studs bara för att inse att det förmodligen är såhär det känns när man blivit överkörd haha. Ni vet när man inte tränat på jätte, jättelänge och sen gör man 100 squats med alldeles för tunga vikter. Den träningsvärken som uppkommer 48 timmer efter är den exakta smärtan jag har överallt just nu. Det är även svårt att andas för när man gör titthålsoperationer blåser dom upp magen för att kunna se bättre, alla organ pressas således ihop då vilket är anledningen till man är så freakin spänd dagarna efter och lungorna lite ansträngda osv.

Lyckades efter mycket om och men (25 minuter för att vara exakt 😂) sno ihop en smoothie bowl på äpple, banan, jordnötssmör med pumpakärnor, blåbär och passionsfrukt på toppen men bara för att inse att jag har "träningsvärk" i halsen också, totalt omöjligt att svälja, eh snark?!

Kanske slänger upp en video jag har på lager idag i brist på annat, det enda jag verkar vara kapabel till är att sitta upp och långsamt jobba, inte en jätteskojig dag för er att hänga med på. :( Eller kanske snacka concealer med er men i textformat? (Finns inte på världskartan att jag kan sminka mig nu för att filma haha) Vad säger ni?

Nu ska jag sluta klaga, mår i övrigt väldigt bra och känner mig väldigt glad och upprymd, var nog bara inte beredd på den här nya nivån av invaliditet.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229