OTÅLIG!

Jag måste verkligen be om ursäkt för att mina inlägg är väldigt oinspirerande just nu. Dels är jag så trött denna vecka, det känns som att kroppen vet att det är långhelg snart och redan börjar stänga av. Jag har visserligen tränat extremt mycket tre dagar i rad nu men det är inte heller något ovanligt så det borde inte vara orsaken. Som tur är har jag börjat sova bättre så jag hinner återhämta mig om nätterna, annars hade en varit en zombie type of thing.

Sedan känner jag mig så otålig bara, tålamod är väl inte min bästa gren i livet om jag säger så. Jag bara väntar på att saker som ska hända och visst går tiden så fasligt långsamt då? Addera känslan av att verkligen inte trivas på stället som är sitt hem för tillfället. Gah! Är ute och går hela kvällarna för att komma iväg haha, kommer verkligen bli smal de sista veckorna i huset. ;)

Som sagt, imorgon kl. 11 går jag på påskledigt och tiden får verkligen skena iväg fram tills dess. Marie var tvungen att boka om kvällens middag så jag passar på att bränna av någon mil eller två till i spåret istället innan allt påskgodis ska förtäras flera dagar i rad hehe.

Nej, nu blir det min 2019-spellista hela dagen och bara glida sig igenom den är dagen.

Jag har alltid med mig en liten highlighter från Laura Geller i min carry around sminkväska och de dagar när jag känner mig extra trött och oinspirerad så duttar jag på lite extra på läpparna, över hela ögonlocken och i ögonvrån. Lite skön musik, två koppar kaffe och jag är nästan återställd igen. Konstiga Life hacks man har egentligen..... Dock kan vi bloggare vara väldigt tacksamma för ljuset just nu, bilderna behöver inte redigeras ett dugg.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229