ONSDAG!

Äntligen onsdag! Det är något med onsdagar som får det att lukta lite, lite helg hehe. Vi försöker få bord på L'Avventura i helgen, har velat gå dit så länge and stuff my face med tryffelpasta men vi har glömt av det hela tiden. Nu när jag måste dit mer än något annat finns det inga bord, suck.

I alla fall, idag är en riktigt bra dag. Nytt avsnitt av Svartsjön, halva veckan avklarad och vi har två tjejer som ska komma och titta på lägenheten ikväll. Om de gillar den är saken biff och det känns verkligen bra, jag har en bra magkänsla om dessa töser. Herregud, om en månad bor vi på Drottningholm och jag är så inte redo haha.... Jag ska vara helt ärlig och säga att det känns jobbigt att hyra ut min lägenhet och bo hemma hos någon annan men samtidigt kanske det är enda chansen på många, många år till att få bo där ute. Husen på Drottningholm (precis vid slottet) är dels inte billiga och de går framför allt i arv, dvs. ingen flyttar någonsin därifrån. Sen är det helt okej att kunna leka med exakt hela lönen, inga hyror att betala, no nothing. Powerwalka i slottsparken, mysa på Karamellan och så vidare. Ja ja, det löser sig.

Hur mår ni idag?

Gillar

Kommentarer

Mariesliv
Mariesliv,
Så snygg i sjalen! ❤️nouw.com/mariesliv
Johannagrahn
Johannagrahn,
Ellis
Ellis,
L’Avventura är SÅ nice men de långa väntetiderna släpper aldrig verkar det som. Åt där i oktober Och bordet bokades i slutet på juli..
Johannagrahn
Johannagrahn,
Eller hur, så tröttsamt 😟nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229