Onsdag

Heeej!
Alltså, jag och mina bloggtorkor?! Jag har haft fullt upp hela dagen och nu har jag äntligen hivat ner stjärten i soffan och fixar naglarna inför morgondagens fotografering.
Jag ska alltså vara ansiktet ut för Modellfransar och salong Kungakronan och imorgon ska vi ta bilderna som kommer att visas på bla. Kistamässan! Väldigt kul, dock hade fotografen en lång lista på antal timmar sömn inatt, antal liter vätskor som får intas bla och att naglarna ska vara fixade.
Så, bara do it liksom.
Hoppas fotograferingen går fort så att jag hinner tillbaka till jobbet i tid, orkar inte med den stressen haha. Jag HATAR att vara sen och har fått ledigt några timmar bara för att göra detta. Bra chef, jag vet!

Nej, nu ett avsnitt Pretty little liars innan läggdags. Har en megakonstig känsla av uttråkning i kroppen. Ingen matlust, svårt att sova, jääääätterastlös, går bara runt och väntar på allt roligt som ska hända. Typ Avicii. Weekend i Gbg osv. Men först till Avicii, mest för att jag och Linda ska ha en Linda och Johanna dag, så länge sedan vi hade det nu. Äta massa mat, dricka bubbel och goda drinkar, äta ännu mera mat, fuldansa, fyllepussas (haha jag hatar det men Linda ska alltid tigga massa fyllepussar) och sen dansa hela natten lång till go och härlig house. Dra mig baklänges!

Hörs mina vänner!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229