On my shopping list

Innehåller affiliate-länkar

Innehåller adlinks

På min shoppinglista just nu står följande:

- Jag behöver fylla på med nya vin och champagneglas då många festliga middagar är lika med många krossade glas hehe. Just nu har vi faktiskt Lagerhaus Melodia serie, har inte hittat några andra glas vi vill ha så jag fortsätter med dom ett tag till. Förut hade vi serien från Iitala som ALLA har men den var för modern för mig, vill helst ha en antik i kristall. När jag fyller på med vin- och champagneglas ska jag plocka med mig massa höga drinkglas också, vill dricka morgonkaffet i dom. Och kvällsGT:n också hehe.

- Daily Planner och Calender från Jo & Judy känns som ett måste för ett kontrollfreak som mig själv. Så festliga sidor och välstrukturerat upplägg som gör det superenkelt att lägga upp my life.

- Sudo trådlösa hörlurar i rosa, hur fina är dom inte? Har man en iPhone 7 måste man nästan ha trådlösa lurar för att man inte kan ladda den och lyssna på poddar/musik samtidigt annars.

- Jag älskar Christina Re's koppar, fat och diverse annat, vill ha en uppsättning av nästan varje design och lite olika variationer på kaffekopparna för att kunna välja efter humör. Älskar kombon svart och guld och självklart marmor. Gaah, give me!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229