ON MY SHOPPING LIST

Jag älskar att skriva shoppinglistor, speciellt när ett nytt år är på intåg. Jag har rensat mina garderober i flera månader nu eftersom jag har känt under en längre tid att min stil varit väldigt spretig. Nu när jag hittat min stil som känns 110% jag så vill jag anpassa garderoben efter min nya stil. Jag har kompletterat med klassiska plagg som ska hålla ett tag men sedan är ju tanken att dom ska bli för stora hehe, sjuk man är egentligen. Men tills jag kan köpa "riktiga" kläder får jag hålla till godo med skor och accessoarer som man aldrig blir för smal eller tjock för. Därför har jag listat lite materiella ting som står högst upp på min inköpslista just nu.

OMG, jag ÄLSKAR dessa örhängen. Skickar tillbaka alla Zara-örhängen och köper dessa istället, så mycket trevligare med sådana här fina saker i smyckesskrinet som håller i flera år. Detta är Secret Cannage örhängen från Dior. Måste säga det igen: OMG! <3

Faaaast när jag tänker efter kommer jag nog go after them Chanel först, älskar det första paret lite extra mycket. Ska se vad dom har inne i butiken, det vet man ju aldrig.

Köpte exakt denna halsduk för ett år sedan i grå/beige men den passar inte till alla mina kappor, jag saknar desperat en svart. Har tänkt köpa den svarta i flera månader nu men inte varit i jättebehov av den fören nyligen när en ny jacka fick flytta hem hos mig. Ska klicka hem denna ASAP eller gå förbi butiken, om en nu orkar det. GG Jaquard Pattern knitted scard.

Min nuvarande korthållare är i svart skinn och det står Eurocard på den, fick den i något samarbete för en halv livstid sedan och jag äger inte ens ett Eurocard haha. Måste därför ha en ny, först tänkte jag köpa en plånbok men det blir för otympligt för mig, använder ändå bara kort.

Jag fick DENNA underbara klocka i födelsedagspresenten och nu önskar jag fylla hela min garderob med exakt alla Horsebit-prylar från Gucci. Detta skärp får bli en starter, så snyggt!

Front row sneakers från LV, så snygga för att vara just sneakers.

Antingen dessa flats med liten klack eller de som är helt platta från Chanel. Får dock så ont i hälen av helt platta skor så jag tror att jag lutar mer åt dessa med liten klack faktiskt. Så klassiska och de ska tydligen vara extremt bekväma.

Nästa gång jag beställer från Net-a-porter åker lite smink från Louboutin med, designen på dessa är ju magisk. På bilden ser ni färgen "Just nothing".

Måste ha ett par klassiska Louboutins med spetsig tå, 85 mm. Hade gärna startat min samling med dessa beiga, my shoe heart melts.

Jag vill ha ett par stora, runda solglasögon och jag har varit sugen på Celine´s Audrey ett tag men det känns som att alla har dom och då blir jag lite turned off. Däremot hade dessa från Gucci som ser lite snarlika ut gärna fått flytta in, lite tveksam på dekorationerna på bågarna bara. Känns lite barnsligt.... Men något liknande i alla fall.

Den klassiska sminkväskan från LV i GM (större sizen) Så snygg att ha i väskan eller framme i badrummet. Alternativt den lilla i handväskan (PM) och den stora i badrummet hehe. Har dock inte bestämt vilket mönster jag ska ta en, har det mesta från LV i Canvas Ebene men på just denna produkt är det klassiska mönstret väldigt snyggt.

Gillar

Kommentarer

LindaLinnros
LindaLinnros,
Fina saker 😃nouw.com/lindalinnros
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229