Om 5 dagar dricker vi bubbel på flera tusen meters höjd

Morning bloody monday. Usch för idag, om man kunde skriva fritt om saker i sitt liv hade ni häpnat över det jag har att berätta. Men det kan man inte utan jag får sammanfatta det hela med USCH. Som tur är så åker vi till Grekland på fredag, denna sommar har verkligen varit riktigt riktigt dålig. Min enda veckas semester liksom and for what? Nothing. Nej, nu ska det solas och bubblas och pussas non stop i en vecka.

Helgen var riktigt trevlig dock, i fredags hade jag och Chrille kräftskiva med Sara hemma hos oss, vi fick in en riktig jackpott på kräftorna, supergoda var dom. I lördags kom mamma och Lasse över på fika och skitsnack och sedan lagade älsklingen gnocchi med rökt mozzarella och bacon som vi åt framför Blair witch projekt 2. Det var nog den absolut sämsta skräckfilm jag någonsin sett, fruktansvärt. Ett skämt? Sedan provade vi en till skräckis, Typ: Someone is goning to die men den var ungefär lika dålig haha. Dubbel otur i skräckisar på en kväll, horror movies not on fleek osv. Sen har jag nog en relativt hög smärttröskel när det kommer till skräckfilmer, det måste vara riktigt, riktigt obehagligt för att jag ska gilla det.

Igår promenerade vi bort till Solstugan och lunchade med pappi och Tove, prickade in ösregnet perfekt haha men det var mysigt ändå. Älskar helger när vi hinner träffa så många föräldrar som möjligt, älskar våra föräldrar. ❤

Nej, den här vecka fram till torsdag kväll har jag 100 saker att göra, längtar tills exakt nu på fredag när vi bara har två timmar kvar till Grekland i luften och en paus från allt obehagligt här hemma. Stay fab Joey, haha.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229