OH CHRISTMAS EVE

God morgon!

Hur mår ni idag? Jag mår bra, om än lite mätt fortfarande.

Vi började julafton med en italiensk lunch hos svärfar, helt klart dagens höjdpunkt. Burrata med chark, någon annan italiensk ost, mögelost, apelsinanka och gåspastej. Till efterrätt hade jag med mig julmaccarons och sen plockade svärfar fram en panettone. Om jag var mätt? Oh ja!

Vid halv fyra puttrade vi bort till min morfar där det klassiska, svensk-finska julbordet väntade. Vi åt mat, spelade julklappsleken och skratta, en helt perfekt och lugn julafton med så många som betyder allt för mig ❤️

Jag och världens, världens, världens bästa moster ❤️

Vid 21 åkte vi med mamma och Lasse hem till dem och snackade strunt, drack ett glas vin och pysslade ihop en spellista till nyår. Ett perfekt avslut på en riktigt härlig julafton.

Nu på morgonen har jag ätit frukost med mamma och Lasse och nu ska jag väcka Chrille, han och Lasse satt uppe en stund efter att vi kvinnor krupit till kojs och tog en whiskey och snackade strunt. Chrille behövde med andra ord lite sovmorgon ;)
Idag ska vi till min styvbror och fira lite jul där, orimligt less på julmat nu så det känns skönt att det är sista ronden idag.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229