Och allt var förbjudet

Hej mina små änglar.

Förlåt för att det ekade tomt här igår men sov cirkus en timme natten mellan söndag och måndag så kände mig typ bakfull igår och hade inget kul att säga. Upplever ni också det, att man känner sig bakis när man sovit för lite? Fy!


Tisdag idag och min dag blev nyss lite bättre, även om jag inte har några större förhoppningar. Jag önskar verkligen att jag kunde berätta för er om allt som händer just nu så ni slipper mina mystiska, klagande inlägg om saker ni inte förstår någonting om. Men man måste blogga smart, man kan inte dela med sig av allt jämnt. Jag önskar bara att lite av allt kan släppa snart, se ljuset i tunneln. Det är ett stort stenblock på mina axlar som bara byggs på varje dag med små stenar. Men snart blir det bättre det vet jag, på ett eller annat sätt.

Något som är så himla kul med denna vecka är att min styvbror gifter sig med sin sambo sen flera år tillbaka på lördag, ska bli så kul. Älskar bröllop! Vill gifta mig nu nu nu, haha. Men det får vänta lite till har vi bestämt. Chrille vill gå sin pilotutbildning först och det kan jag ju faktiskt gå med på. Pilotfru, det passar mig va? 😃


Hur bra är inte denna låt förresten? Obsessed! Denna version är nästan bättre än originalet från The Hunger Games.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229