OATS & YOGHURT SMOOTHIE

Dagens frukost, helt okej god ändå.

Hej gänget! Hur mår ni? Jag mår bra förutom att min hals är lite tjock vilket gör mig a tad irriterad eftersom att jag aldrig blir sjuk och blir... lätt irriterad när folk är sjuka. Men jag brukar lösa det med vila, mat och te med honung, always works. Jag vet inte varför jag har ett sådant bra immunförsvar, kanske har det något att göra med att jag inte tror att det är doktorn som botar oss utan vår egen tankekraft ;) 

Snart är det helg och ikväll blir det en powerwalk, pizza (say what, minns inte ens sist jag åt pizza) och film med karln. Imorgon ska jag och tjejerna som sagt ut och shoppa och äta lunch, det ska bli så mysigt. På kvällen är jag gräsänka och jag ser fram emot att hoppa i min flanellpyjamas och äta glass till middag framför en film. Jag älskar ensamma filmkvällar, då får jag se om mina favoritfilmer utan att någon livligt protesterar med argumentet att vi "redan sett denna film 101 gånger Johanna!" Rent spontant känner jag .......? då.

Nej, that was all for now. Jag avrundar detta inlägg med mitt absoluta favoritstycke just nu. Brukar sätta den på repeat när jag går mina PW's i skogen med höstsolen i ansiktet, det luktar fallna löv, himlen är helt klar men luften kylig och det är helt rött och orange överallt. Kan nog vara de bästa stunderna i mitt liv.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229