Nytt till badrummet

Innehåller affiliate-länkar

Detta inlägg innehåller adlinks.

Jag har så länge letat efter en tvålpump som känns 100 procent jag och idag fann jag äntligen en serie från Lena Bjerre som heter Kassia som fullkomligt skriker JOHANNA! De är i kristalliknande klarglas som ser så lyxiga ut och jag beställde tandborstmuggar, tvålkopp och tvålpumpen, matchy matchy. Just nu har vi en standardpump från Lexington, ni vet en sån ful i vit plast med en stor blaffig lexington lapp på. Urk, jag tycker inte att tex. Molton Brown, Lexingtons och Rituals plastiga, färdiga tvålpumpar är fina, de ser så... billiga ut. Hellre en rejäl en som man fyller på i riktigt material och fin utformning som man har i flera år. Jag köpte vår provosoriska från Lexington medan jag jagade rätt på the real deal.

Beställde även en mörkgrå badrumsmatta från HM som såg så fluffig och skön ut och nytt duschdraperi i ljusgrått. När man är en klantig människa som älskar smink som moí kan man inte ha vita tyger i badrummet för att allting blir smutsigt och fullt med sminkfläckar och jag är så less på att tvätta allt i klorin nu. Ibland förundras jag över hur jag kan ha skvätt foundation på det bakre draperiet längs bort som även skyddas av det främre draperiet, hur lyckas någon med det?? Så nu kör jag ALLT i olika nyanser av grått, det enda som matchar vår turkosa förfärliga mosaikvägg. Även om vi ska bo kvar i minst 1,5 år så är det inte värt att renovera den har vi kommit fram till så turkos mosaikvägg it is! Men mycket annat ska göras om, funderar på att ta bort badkaret och sätta in en rejäl dusch tex. Har insett att jag kan bada i max 5 minuter sedan kickar min överskottsenergi in i vanlig ordning och jag tvingar mig själv att ligga kvar i 10 minuter till medan kroppen sprätter av rastlöshet haha.

Gillar

Kommentarer

EmmaWahlstrom
EmmaWahlstrom,
Jag är likadan när jag ska bada, efter tio minuter fryser man inte längre och undrar om man kan gå upp hehenouw.com/emmawahlstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha ja visst är det tråkigt?! 😂nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229