Nytt hår, före och efter!

Idag var jag på en efterlängtad uppfräschning av håret hos min frisör Sofia på Ljusberg Olsson. Lite kul är u att jag för flera år sedan var stammis på hennes förra salong by Barda utan att veta om det och nu är jag stammis på hennes "nya" salong, gick dock inte hos Sofia på by Barda-tiden, men ändå lite roligt. Tycker att hon är så duktig med färg och slingor, blir alltid så nöjd.

I alla fall, hon gjorde en blandning av foleslingor och balayage och resultatet blev så bra. De första bilderna visar inte riktigt den riktiga färgen MEN den visar den markanta skillnaden hehe, mitt hår var verkligen risigt innan, hjäääälp. Vi tog nästan en dm på längden tror jag men det var det värt, stod knappt ut med mitt läbbiga hår innan.

Dessa bilder visar en mer korrekt färg och jag är verkligen ljushårig nu och älskar det. Känner mig skitsnygg och ska embracea lördagen som nybliven.... ljushårig?

Vad tycker ni? Visst är det fint?

Min sambo är ute med grabbarna så jag ska faktiskt gå och lägga mig nu, känner mig lite sliten och vill vara pigg och härlig imorgon. Ska fortsätta läsa min bok Färjan nu som verkligen börjar komma igång, kan inte riktigt slita mig från den he he.

Puss och godnatt!

Gillar

Kommentarer

Diana Air
Diana Air,
Haha ofta du läser färjan?? Jag fick boken av en kollega för en månad sedan och har precis börjat läsa den själv 😃 Supersnyggt hår fick du också!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Haha nämen vilket sammanträffande! Tack! 😍nouw.com/johannagrahn
Marie K
Marie K,
Supersnyggt håret blev!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229