NYTT FRÅN KICKS

Alltså Kicks julkalender, älskar den lika mycket varje år. Passar alltid på att prova nya produkter eller fylla på gamla favoriter, man hatar inte halva priset liksom.

Serum och olja från Aurelia, har varit sugen på det märket ett bra tag nu och just nu har Kicks Club 25% på allt från Aurelia så jag ska prova dessa två. Jag får ju inte köpa kläder just nu så jag har antagit ett mission om att få världens bästa hy. Jag ska ha så bra hy att jag inte behöver mer än lite concealer och bronzing powder på vardagarna, never again foundation. Har därför valt att lägga väldigt mycket pengar på hudvård just nu, är faktiskt riktigt exalterad över denna lilla utmaning.

Två dagkrämer, den från Bobbi Brown ska vara jättebra för att grunda innan sminket och fullproppad med vitaminer och återfuktande ingredienser.

Dessa eye removing pads ska vara jätteoljiga och effektiva vilket innebär minimalt med rengöring på det känsliga ögonområdet och sen älskar jag oljor. Skulle kunna bada i oljor varje dag. Älskar när man är insmord med olja på hela kroppen, ansiktet och håret så man liksom blänker och sätter man sig på toa så glider man nästan av.

Hörde nyss talas om denna CC cream från IT cosmetics, IT cosmetic är utvecklad i samråd med plastikkirurger och deras produkter ska göra huden finare tack vare alla fina ingredienser. Älskar när smink hjälper istället för stjälper och detta är en CC cream vilket är mycket tunnare än foundation, ett steg i rätt riktning mot mitt nya liv med perfekt hy. Me likey. Den innehåller hydroliserad kollagen, peptider, niacin, hyaluronsyra, antioxidanter och vitaminer, så mycket kärlek. OCH spf 50, det spottar man inte på.

Påfyllning av body lotion och deo. Kommer aldrig sluta älska dessa två, deon har jag använt ett halvår och lotion i säkert 12 år.

Mina två favoritmasker, jag brukar använda den blå som nattkräm faktiskt. Jag ser så fruktansvärt utvilad och frisk ut när jag vaknar efter att ha använt den, speciellt om jag använt den vita, rengörande masken innan. Tips!

Retinoltonic, hur underbart? Är så besatt av retinol just nu så en rengöring med just retinol i låter to good to be true. Även två ansiktsmasker från Pixi och Batiste torrschampoo med en otroligt lyxig och elegant doft slank med. Avskyr torrschampoo som luktar typ godis eller körsbär, hallå, jag är inte tre år liksom.

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Åhh Glamglow vill jag verkligen testa!! <3nouw.com/emmaengstrom
Johannagrahn
Johannagrahn,
Den är grym 😘😘nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229