NYTT FRÅN KICKS

Innehåller affiliate-länkar

I lördags gick jag bananas och klickade hem både nya produkter och påfyllning av favoriter som tagit slut, jag shoppar uteslutande nästan bara från Kicks. Mest för att det är gratis leverans till Instabox och jag är megaplatinummedlem så jag har så mycket rabatter och förmåner haha.

Har aldrig provat någon av dessa men jag är besatt av dewy, glowy skin nu och då tror jag att dessa produkter kommer att göra susen. Strobe creamen tänkte jag blanda ut min Foundation med, jag valde färgen Peachlite.

MAC Strobe Cream Peachlite//Nars Liquid blush Orgasm

Två nya setting sprays, en ny från Pixi och en gammal goding från Estee Lauder som jag använt det senaste året. Använder orimliga mängder setting spray om dagarna.

Pixi Rose Glow Mist//Estee Lauder Set + Refresh Perfection Makeup Mist

När det kommer till schampoo och balsam är jag ingen spenderare längre, jag märker verkligen ingen skillnad på mitt hår oavsett om schampoot kostar 49 eller 549 kronor. Så jag har gått över till Elvitals budgetvarianter och är betydligt mycket nöjdare än vad jag var med både Kerastase och Redken. Inpackning kommer jag dock alltid vara hängiven Keraste.

Elvital Dream Lengths Schampoo+ Balsam

Min nya go-to läppenna, älskar konsistensen och jag får en så fin nyans på läpparna när jag använder denna under MAC's läppstift i Myth som jag uteslutande enbart använt de senaste typ fem åren haha.

Perfect Lipliner IsaDora

Jag försöker gå över till en mer naturlig make-up look men till festligare tillfällen vill jag ändå ha fake fransar och då är dessa mina favoriter. De ska vara naturliga, fina och absolut inte too much.

Ardell Strip Lashes Demi Wispies

Nya mascaror, Telescopic måste jag ha på mina underfransar då det är den enda som inte lägger sig under ögonen. Jag vet inte om det är jag som har absurt långa ögonfransar men använder jag någon annan mascara på underfransarna ser jag ut som en panda efter en timme. Till överfransarna kan jag experimentera lite och då kände jag att denna från Lancome verkade spännande. Jag har faktiskt ingen aning om den är bra eller inte haha.

Hypnôse Drama Mascara Lancome//False Lash Telescopic Mascara

Estee Lauder är ett av mina hjärtemärken, tenderar att alltid älska cirka allt det säljer. Jag har aldrig provat denna lash primer men den har fått strålande recensioner så why not prova.

Ögon makeup removern är MAGISK, den innehåller 65 små pads som är dränkta i olja. Man är alltid oljig och återfuktad när man är klar men jag använder ju olja till att ta bort resterande smink också så för mig är det bara win win. Man måste vara försiktig med det känsliga ögonområdet.

Estee Lauder Lash Primer//Eye Makeup remover pads

Älskar dessa exfoliating pads, jag använder dom tillsammans med Pixi's Glow - och Retinol toners morgon och kväll. Man får både rengöring och en mild peeling i samma drag.

Detta är för övrigt det absolut bästa torrschampoot, dock är det lite jobbigt när man är mörkhårig då man blir väldigt grå i huvudet innan man skakat om ordentligt. Men doften på just denna variant är så härlig, verkligen lyxig som namnet antyder. Finns inget larvigare än vuxna kvinnor som luktar typ kola eller jordgubbe i hövvet haha. Dock tror jag att den är limited edition så om vi alla bara hetsköper denna doft nu så kanske den blir standardsortiment. Are you with me?

Exfoliating Cotton Pads//Batiste Lux Dry Schampoo

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229