Nyhet för oss vegosar

Innan jag blev vegetarian (okej pescetarian, dock äter jag bara fisk och skaldjur på typ helger eller festligare tillfällen) så älskade jag O'learys! Fajitas, nachos, quesadillas och så vidare är ju så himla gott. Men när jag slutade äta kött och kyckling så fanns det verkligen ingenting på menyn för mig förutom räksalladen som visserligen är god men det är inte något man går dit för. Nu såg jag att O'learys lanserat ett helt nytt vegetariskt koncept med produkter från Oumph! Det som kommer att finnas på menyn för oss vegosar nu är fajitas, quesadillas, hamburgare, ceasarsallad och nachos. Jag blev så glad (och så fort min kille ser att jag blir glad för något just nu så fixar han det till mig haha) så vi ska dit nästa vecka tror jag och trycka i oss.

Ska även köpa hem dessa produkter från Oumph och laga mat med hemma. Av någon anledning älskar min sambo vegetarisk kebab (den är dock sjukt god så jag förstår honom) så jag ska långsamt försöka få in mer vegomat så han börjar gilla det mer och mer :)

Nu har jag varit "vegetarian" i 9 månader ungefär, gud vad fort tiden går. Men det har faktiskt varit väldigt enkelt, har bara råkat äta kött en gång när jag åt en macka som jag trodde bara innehöll ost men den hade smält samman med finsk skinka så jag mumsade i mig. Mot slutet förstod jag dock att det var en stackars grisbak i min macka och nu även i min mage :(

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229