NYE

Som kompensation för mitt urusla bloggande på sistonde dokumenterade jag hela min nyårsafton flitigt till er. Let's begin shall we?

Jag skuttade upp vid 07.30 för att hinna med en timmes löpning, det blev helt klart årets snabbaste pass och därmed bästa. Slängde i mig en kaffe och drickkvarg innan jag puttrade bort till SATS.

När jag kom hem stod en dusch, ansiktsmask osv på schemat innan vi skulle bege oss till mamma och Lasse.

När vi kom fram gick vi till kyrkan och tände ljus för alla vi saknar. Jag hoppas att jag kan få gå ett år utan att någon jag älskar dör, det hade ju varit något nytt.

Vi fick sällskap av en liten katt som hängde med oss hela promenaden på 40 minuter. Så söt.

När vi kom hem shoppade jag och mamma på auktioner och sminkade oss medan männen började fixa middagen.

Vid 18 satte vi oss ned och intog förrätten som var en toastskagen med löjrom och hemmagjord hummersoppa. ❤️ Så fantastiskt gott.
På översta bilden ser ni min mammas fina dukning, ni behöver inte undra vem jag fått min makalösa stil och smak av så att säga.

Lite fix inför varmrätten som var oxfile, sparris och hasselbackspotatis.

Efter det spelade vi spel för att sedan mumsa i oss vitchokladmousse med bär till efterrätt.

Vi såg ut såhär!

Sen var det tolvslaget, dags att korka upp! Glaset längs bak med ljusare vätska är mammas alkoholfria cider, hon tycker att alkohol är blä.

Dagen efter mådde jag helt okej, somnade väl vid 01.30 så det var inte så farligt sent. Vi åt frukost och promenerade till vattnet i det underbara vädret.
När Chrille och jag kom hem till Alvik igen så åt vi lite pasta och kollade Ivanhoe. När vi skulle beställa middag hade jag tappat all matlust så beställde en lyxshake som fick bli middag. Idag kan vi konstatera att jag blev sjuk igår, totalt däckad i feber och hela karusellen, bästa starten haha. Aja, man kan inte få allt här i livet ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229