NYÅRSKLÄNNINGAR

Innehåller affiliate-länkar

Jag skrev för ett tag sedan (LÄNK ) att jag beställde en paljettkjol till nyår + lite annat smått och gott men allt åkte tillbaka förutom kavajjackan som jag genuint älskar extremt mycket. Så bra kvalité för det priset och passar som både kavaj inomhus nu när det är vinter och i vår som jacka utomhus. Just paljetter har jag lite svårt för och har alltid haft. Nummer ett så ramlar det alltid av ett helt gäng så man hittar dem lite överallt i flera månader efter men sen tycker jag nästan alltid att det ser lite... tacky ut. Billigt nästan. Har ägt typ två paljettplagg i hela mitt liv and that says it all.

I alla fall, nu stod jag ju strandad i nyårsklänningsfrågan så jag spanade runt lite på Ellos och hittade så fina klänningar från Esprit och Valerie. Jag valde att klicka hem allihopa så får vi se om/vilken det blir. Jag vill ha en mörkblå klänning på nyår, är helt insnöad på mörkblått just nu.

Denna är favorittippad och kommer från Valerie, affiliatelänk KLICK . Så elegant och framför allt VACKER. Älskar detaljerna på axlarna och att den går in i midjan och sedan ut över höfterna = Instant sliming effect.

Denna ringning (affiliatelänk KLICK ) är så vacker och den röda (affiliatelänk KLICK ) fick följa med som ett wild card till julafton.

Denna påminner om Valerie-klänningen, så fin. Dock gillar jag ringningen på Valerie-klänningen betydligt mycket mer. Affiliatelänk KLICK

Två vardagsklänningar från Ellos Collection (affiliatelänk KLICK ) och Esprit (affiliatelänk KLICK ). Har spanat in dem ett bra tag och nu hade äntligen min storlek kommit in OCH med nedatt pris så I just had to. Älskar båtskärningen på den mörkblå klänningen, varit så besatt av den i flera veckor.

Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
Spets är sååå fint! nouw.com/dearstress
Johannagrahn
Johannagrahn,
Verkligen 😃😃nouw.com/johannagrahn
ellinorersson
ellinorersson,
Wow, kanske man ska köra på något mer sofistikerat iår? De två sista är ju perfekt för en fin middag !nouw.com/ellinorersson
Johannagrahn
Johannagrahn,
Det tycker jag, bort med paljetter och in med det sofistikerade 😊nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229