NYA SNEAKERS, SJÖPAVILJONGEN OCH BÅTKLUBBEN

Min lördag började vid sju, jag drack kaffe i sängen, jobbade och efter en timme stack jag ut på en löprunda som avslutades med ett dopp vid bryggan. Magiskt skönt!
När jag kom hem var jag vrålhungrig och det blev gotlandslimpa med nötpålägg, smoothie och kaffe. Mätt i magen, nyduschad och glad drog jag på mig gårdagens outfit och mina nya sneakers

Det blev ändrade planer så C, mamma och Lasse kom hem till mig istället (vi skulle egentligen ut till Drottningholm men NÅGON glömde nycklarna dit he he) och vi skrev under alla bodelningsavtal, ÄNTLIGEN! Nu är det så nära mina vänner, snart är min pärla enkom MIN pärla. Efter det tog vi alla en tur i mammas nya BMW men fråga mig inte om detaljer för jag har i n g e n aning. Jag kan nog vara sämst i Sverige på bilar.

Varför blir man alltid så snygg i bilar? Kan någon förklara detta för moí?

Jag och mamma <3

Vi droppade C och sen åkte vi ner till vattnet och parkerade våra bakdelar på Sjöpavvans uteservering, det är länge sedan jag var där nu.Är egentligen inget jättestort fan av att gå ut och äta, jag gillar ju själva grejen med att tillaga maten jag ska äta. Men ibland är det fantastiskt att få allt serverat, höra vågorna klucka och snacka om livet med två av de människorna jag älskar mer än allt annat. Jag tog räksallad och ett glas ljust rosé i vanlig ordning och mådde väldigt bra.

Efter två timmar ringde pappis och sa att jag borde komma bort till båtklubben och bada från båten med honom, absolut sa jag och sprang hem och svidande om till badkläder. Båtklubben (SSS) ligger bara en bro bort så en kvart senare var jag där och jag fick feeling och bestämde mig för att igår var dagen när jag skulle lära mig dyka. Efter tre försök satte jag ett perfekt dyk, ibland är jag bra grym ju. Nu måste jag öva lite så att mina dyk blir eleganta and flawless.

Vid sju sa vi tack och hej och jag gick hem, värmde en fryspizza som jag åt med ett glas rödpang framför någon film. Jag kan helt ärligt känna att det är något trevligt med det enkla, jag är inte speciellt kräsen och ibland slår det enkla all komplicerad matlagning i världen. Mitt i filmen blev jag extremt rastlös och ställer mig och bakar en chokladkaka, den blev så jäkla god och står nu i mitt kylskåp och skriker efter mig. Vet inte hur smart det var att baka en sådan eftersom att jag ska gå all in med träning och diet nu? Aja, får frysa in, det är aldrig dumt att ha en fantastisk chokladkaka i frysen liksom.

Nu ska jag dricka upp min cold brew och börja med maten, hörs imorgon!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229