NOVEMBER I LOVE YOU

Idag är det första november, woho! Förmodligen bara vi november-barn som reagerar så på en oerhört mörk och händelselös månad. För mig brukar hela november vara en enda lång fest eftersom jag fyller år och vi brukar ha kalas för olika delar av familj/vänner/släkt varje helg men detta år krämar jag in allihopa på en dag. Känns mycket bra och det ska bli väldigt kul

Men nog om det, jag tänkte att vi ska kolla på vad jag ska/vill/måste göra i november, en typ planeringslista.

- Imorgon fredag 2 november fyller lilla jag 28 år, hjälp mäj. Jag frågade Chrille om han någonsin.... haft ihop det med en så gammal person förut och det hade han inte. Att jag var 22 år när vi träffades är ju bara galet, jag gav honom alla mina ungdomsår basically. Varsågod Chrojlmaster. Jag har beställt skönsång, bubbel och frukost på sängen eftersom vi är lediga och sedan ska vi äta vinlunch på Pavvan. Resten av dagen kommer jag stå i förkläde och vara allmänt stressad pga. baka, laga mat och städa inför lördagen. Och min pappi kommer förbi, wie!

- På lördag kommer hans och min familj + min släkt och två kompisar, jag ska ha födelsedagsmingel från 15 och sedan vinhäng för alla ungdomar när minglet är slut. Vi får se om det blir klöbben, baren eller vårat egna dansgolv i köket på småtimmarna. Jag röstar i vanlig ordning på vårat kök, där har vi haft fantastiska kvällar.

- Jag ska berätta en sak för någon som jag är jättenervös för. Jag kommer hata mig själv om jag inte gör det och troligtvis även om jag gör det.

- Jag ska hitta en hyresgäst till vår lägenhet, vi bor ju på Drottningholm om mindre än 2 månader så det börjar brinna i baken nu så att säga. Svårt att fota och visa lägenheten när det står glas, mat och vin exakt överallt dock.

- Jag ska lösa min framtidssituation.. Kan inte berätta mer om detta än tyvärr, men det kommer säkert.

- Jag ska powerwalka varje dag och börja med lätta vikter igen. Jag tappade träningen helt när jag blev sådär ledsen och förvirrad förra veckan men från och med idag är det dags igen.

- Jag ska läsa minst 6 böcker, jag tappar läsningen helt när jag är stressad men det är ju då jag behöver den som mest.

- Jag ska laga massvis med höstig mat :)

Some of them old pics. Så glad att jag klippt av håret så det kan växa ut och bli tusen gånger finare än på ovan bilder.

Gillar

Kommentarer

astridakeson
astridakeson,
Ååååh gud vilken rolig månad du har framför dig! Blir ju lite avis, själv är det bara plugg som väntar...
Ha en fin dag, KRAM<3
nouw.com/astridakeson
JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Önskar min november var lika rolig, men den är så där händelselös som den brukar vara. Allt händer i december istället.nouw.com/jossustravelpics
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229