No virgin snow

​Om 2 veckor har vi nyckeln till våran lilla koja! Hurra hurra! Däremot börjar jag få panik nu då vi dels måste börja sälja möbler nu så vi slipper kånka dom dit OCH det är dags att spika soffa. Tror dock att det blir den beiga Howard-soffan som bestämt, har velat ha den i 100 år nu. Men sen kom min hjärna igång och jag kom på att vi måste ha elementskydd, stukaturer, nya handdukar och badrumssmatta, nya gardiner osv osv. Det är mycket nu haha. Tro dock inte att jag inte har tänkt på allt detta innan för det har jag sannerligen och lagt upp massa alternativ men nu är det själva spikandet som är kvar = beslutsångest deluxe!

Tänkte sälja sängen + sänborden som ett paket (vit stomme och vita sängbord) och även ett vitt skrivbord, vitt tv-bänk och vit soffa (förhoppningsvis ska svärmor ta över soffan och tv-bänken, då är ett problem ur världen) så håll utkik här på bloggen om ni bor i Sthlm med omnejd och är sugen på vita möbler :)

Sprang och köpte en sojacappu och försökte febrilt hitta färgen Virgin Snow från Essies winter collection som är SLUT på Kicks.se, I die. Fanns inte i gallerian vid jobbet heller, buhu. Varför köpte jag inte den förra veckan????

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229