No regrets

Igår på morgonen meddelade min nu före detta arbetsgivare att över 220 platser skulle varslas för att spara in pengar och 1 timme senare fick jag beskedet att min tjänst var en av de berörda. Jag blev inte direkt förvånad då jag har en jätteobehaglig förmåga att förutspå saker (kan skriva mer om denna förmåga, it creeps me out) så jag kände redan kvällen innan, då vi inte ens visste att detta skulle ske, att igår var min sista dag på Tele2.
Men misströsta ej, som många av er faktiskt har märkt trots att jag sällan skrivit om mitt jobb så var jag hutlöst jobbtrött och jag blev faktiskt glad över detta då jag nu i sex månader har tid att faktiskt rannsaka mig själv och vad jag vill göra medan jag får betalt. Så för mig kom detta som en skänk från ovan.

Så, jag lyfter på min lilla hatt för all erfarenhet jag fått av Tele2, för Chrille som jag träffade min första dag där för 4 år sedan och för denna fantastiska möjlighet som jag precis blivit erbjuden. Nu ska jag vara ledig några månader innan jag söker en ny framtid. Känns lite för bra för att vara sant, tänk att jag har så mycket tur ibland.

The last toilett selfie haha.

Gillar

Kommentarer

linda
linda,
Men nej så synd! Men tur i oturen!lindaviktoria.se
Johannagrahn
Johannagrahn,
Inte synd 😊nouw.com/johannagrahn
elinm
elinm,
Vad skönt att det blev så lägligt för dig ändå! Verkligen tur i oturen, som alla andra har sagt 😊 nouw.com/elinm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229