NO FILTER NEEDED

Bilder från vår traditionsenliga söndagspromenad då vi går till en affär som ligger drygt 5 km bort och handlar söndagsmiddag och sen hem igen. Hur fantastiskt ljus? Blev helt lyrisk över solen, Sveriges vintersol är hundra gånger vackrare än alla andra solar i världen. Så tacksam och uppskattad av alla gråa och trötta svenskar.

Ny vecka och nya tag och ingen är mer peppad än lilla mig. Humöret är på topp, jag har energi och jakten på drömlivet känns så enkel. Fast samtidigt otroligt utmanande och knepig men det är det som gör det roligt. Ingen vill ha det som kommer bara man knäpper på fingrar, det är sedan gammalt.

Veckans planer ser lite ut som vanligt men betydligt mycket mer jobb då jag KÖR NU. Nu ska det hända, jag vet att jag tjatar men är verkligen så exalterad över att jag mår så bra, har så mycket energi och är så positiv i sinnet. Jag mådde verkligen inte bra innan julledigheten och långresan till Costa Rica, trött och urvriden som en gammal disktrasa. Det känns så befriande att äntligen må bra igen och jag ska ta hand om mig själv bättre nu så att jag inte hamnar där jag var igen.

I helgen ska jag hänga med Marcus på fredagkväll och på lördag efter lunch ska jag och Sara dagsbubbla i några timmar och bara mysa. En helg med fina vänner med andra ord <3 På söndag är det contentdag i vanlig ordning, söndagspromenad och myskväll i soffan med min karl. Skulle vilja hinna träffa min mamma och styvpappa snart också, de flyttar till Portugal om några veckor så jag vill hinna umgås med dem så mycket som möjligt innan dess. Är dock så taggad på att de ska bo i Portugal för de innebär dels många resor dit och när jag väl är där blir det kvalitetsumgänge på ett annat sätt än när vi ses på middag nu.

Har ni haft en bra helg?

Gillar

Kommentarer

Ajli
Ajli,
Jag håller SÅÅÅÅÅ med, svensk vintersol är så saaaaaknad, så den är liksom extra älskad! 😃 Skönt med en sådan långpromenad på söndagar också, en sådan tradition skulle jag vilja införa 😊

Dessutom är jag glad att läsa att du mår bra! Jag börjar äntligen må bra jag också!!
ajlimuller.se
amandalundqvist
amandalundqvist,
Men åh så fint!!!
nouw.com/amandalundqvist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229