New skincare from Murad

Innehåller affiliate-länkar

Ett av mina absolut favoritmärken när det kommer till hudvård är Murad, fantastiska produkter till ett relativt hyfsat pris.

Jag har velat prova deras AHA/BHA cleanser ett tag nu och har tålmodigt försökt använda upp mina nuvarande cleansers för att kunna köpa denna och idag var det dags att fylla på. Såg till min stora glädje att man fick den på köpet om man handlade Murad-produkter för över 500 kr på min favoritsida Feelunique och då jag även var i behov av påfyllning av deras Skin smoothing polish och ett nytt serum så blev det givetvis en beställning. Polishen är ljuvlig och exfolierar effektivt bort döda huceller och renar hyn med hjälp av salicylsyra och pumpa, har använt den i två år och vill inte byta till någon annan.

Jag valde deras Hydro-Dynamic Quenching Essence som dagserum som är ett djupt återfuktande och utslätande serum som hjälper hyn att behålla fukt, slätar ut fina linjer och motverkar även flagnande, irriterad hy och extra torra partier. Typ vad alla i Sverige behöver under vinterhalvåret med andra ord Jag är så exalterad över att prova dessa produkter, tyvärr har Feelunique en lite längre leveranstid men då hinner jag förmodligen göra slut på mina nuvarande produkter under tiden.

Under novembermånad får ni även 15% rabatt med koden NOVEMBERSE.

Gillar

Kommentarer

watilda
watilda,
Kanske värt att testa! Jag har just ju en veckans blogg tävling hos mig och det hade varit hemskt roligt om du ville vara med och tävla med din härliga blogg. Du hittar inlägget under kategorin veckans blogg/tävlingar. Kram! nouw.com/watilda
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229