New look

I förra veckan beställde jag hem lite essentiels till hösten, finns det något roligare än att shoppa höstkappor och stövlar? Nej! Jag är generellt sätt emot svart, förutom i stövlar, dom får gärna vara svarta. Kappan vill jag däremot ha i fräsch färg, gärna beige. Så denna kappa från New Look och overknee stövlar från Anna Field kom hem till mig idag, dock måste jag returnera och byta till en mindre storlek i stövlarna. Men så snygga! Eller hur? Vill börja använda dom nu! Allt från Zalando!

Ni får bättre bilder när stövlarna kommit i rätt storlek och jag inte är sjuk som ett hus. Seriously, har legat i soffan och ätit soppa och luftgråtit för mig själv hela kvällen haha. Ville egentligen med till Raw och fira min kära svärmor men det fick jag snällt avstå :( Tror inte det finns någon som hatar att vara sjuk lika mycket som mig, ett brinnande hat just nu haha. Det värsta är ändå alla som ska fråga hur man mår. Man sitter där och hostar som en lungödemare, snoret rinner ner till knäna och rösten låter som en förkyld transvestit och folk frågar: Hur mår du? Jaaa du, bra :)))))))) Det är som när man kommer hem från semester eller något och ALLA ska fråga hur det var och 11 miljarder frågor till, det är nog det värsta jag vet. Jag var där, nu är jag hemma. Let's move on känner jag. Min kille får alltid dra dom berättelserna för jag pallar helt seriöst inte. Kan få lätt panik efter en semester och man ska tillbaka till jobbet och en biljard triljutt människor frågar: Hur var det? Vad gjorde ni? Bla bla bla? Mitt svar: Bra! Ses sen! Haha, jag är en svårt komplicerad människa, fråga vem som helst som har haft med mig att göra.


Gillar

Kommentarer

jennifervidovic
jennifervidovic,
Så extremt snygg kappa! Är sugen på något liknande, skulle vara guld om du kunde lägga ut en bild med den på 😊 kram!
Johannagrahn
Johannagrahn,
Eller hur? Absolut, tror jag ska ha den på lördag när det vankas festligheter så ska tvinga min boyie att fota då! 😊nouw.com/johannagrahn
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229