NEW IN TIME FOR SPRING

Innehåller affiliate-länkar

Snart är det vår anser jag (eller är den redan här? Typ kanske) och jag behöver fylla på lite i garderoben. Jag gjorde en rejäl rensning innan vi flyttade i vintras så jag är i stort behov av lite nya, fräscha vårkläder. Boozt hade megarea på bland annat skortor så jag beställde ett gäng från Ralph Lauren och även en söt klänning från Gant. Jag älskar skjortor och använder det både på jobbet med kostymbyxor eller kjol men också privat med jeans och sneakers. Man ser alltid ordentlig ut med en bra skjorta på.

Jag passade även på att beställa nya sneakers, dessa från Gant tyckte jag var jättefräscha. Mina Puma Basket Patent från förra året är visserligen fortfarande i riktigt bra skick men de är väldigt... "coola" och jag är inte lika cool som jag var då hehe. Och det är bra att kunna variera sig lite :)

Två nya bikinis från Dorina och nya glajor från Quay (HÄR och HÄR kan ni se dom på) och ett par svarta från Komono klickade jag hem från Nelly, känner mig fully stocked i bikini- och solglajjeavdelningen nu.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229