NEUROL I LOVE YOU

Herregud.... Jag har sovit en hel natt utan att vakna en endaste gång. Jag är så chockad. Chockad och utvilad, vaknade av mig själv vid kvart över fyra och kände mig pigg i varenda cell, vilken härlig känsla! Jag tog nämligen fem Neurol (LÄNK HÄR) igårkväll, tre st två timmar innan läggdags och två när jag lagt mig i sängen. Jag trodde verkligen inte att de skulle hjälpa men det gjorde det. Inte heller känner jag mig sådär otroligt seg och nästan bakfull som jag upplever att man kan bli på naturliga sömnpreparat. Vilken grej hörni, jag ser fram emot ett liv med sömn och utan massiva, svarta ringar under ögonen. Jag ser även fram emot att inte somna 10 minuter in i filmen varje fredag och lördag, det gör nog mitt filmsällskap också he he.

I alla fall. Idag är det onsdag och jag räknar ner till helgen för då ska jag ha kul. Jag ska bjuda min bästis på en staycation på Grand Hotel Saltsjöbaden och det ska bli så skönt med pool, spa, mat och hotellfrukost. Och att komma ut till Saltis och bort från alla människor, sus och dus. Nej det ser jag verkligen fram emot, Jag ska sätta telefonen på flygplansläge och bara vara. Herregud vad pirrig jag blir av tanken på att vara helt onåbar och ligga i en divan, dricka bubbel och äta praliner en hel helg.

Nej, nu ska jag torka mina rinnande ögon för trehundrade gången idag, jag älskar verkligen pollen mest <3 Så himla värt att sminka sig varje morgon när allting bokstavligt talat rinner bort en kvart senare.

Haha så tråkigt med lånade bilder men fasiken, det är svårt att vara kreativ när det känns som att man ska dö av pollenallergi.​

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229