Nespresso Variations Limited Edition

Hämtade ut kaffe idag och hade då beställt två varianter av Nespressos nya limited edition som är inspirerade av österrikiska bakverk. Vi har aldrig gillat en enda av de "smaksatta" kapslarna men jag vill ändå prova och tyvärr var dom inte mycket att hänga i julgranen denna gång heller. Jag köpte som tur är bara ett rör av Linzer Torte och ett av Sachertorte.

Nej, nu sitter man här med en bitter eftersmak haha, men jag ska faktiskt kila nu för jag upptäckte nyss att det finns typ 10 säsonger av Lyxfällan och de nya avsnitten av Du är var du äter på Viaplay. Jag älskar program där folk gör katastrofalt fel och sen blir uppläxade, jag själv är tydligen duktig på subtil uppläxning enligt mina vänner, inte till dom men i allmänhet. För att jag är så perfekt, not! Haha. Ikväll är min kille på galej hela kvällen så jag kan frossa i mina älskade program och hetsäta ceasarsallad hur mycket jag vill, drömläge. Eftersom jag har spinning OCH en lång, härlig middag här imorgon så vill jag ta det piano idag.

Gillar

Kommentarer

Mathilda
Mathilda,
Älskar ditt sätt att skriva! Påhittigt och kreativt men lättläst på samma gång! Perfekt! 😃www.youtube.com/c/MathildaLjungberg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229