Nespresso Citiz

Igår när vi kom hem från kontraktskrivningen hade min nya Nespressomaskin kommit! Jag har haft en Tassimomaskin i flera år men på sistonde så tycker jag att den inte smakar bra längre så vi brukar använda mina föräldrars ultra high tech italienska bryggare. Men nu när vi ska flytta så behöver vi en ny och jag har alltid velat haft en Nespresso så då blev det en Citiz. Min italienska kille har någon sorts mockabryggare man ska hålla på och mecka med på spisen men för mig som tycker att det är jobbigt att bara koka ägg så kommer inte den att hålla i längden, jag vill att det går fort.

De smaker vi provat hitills har dock fått godkänt av min kaffebesatta italienska hunk så det känns ju lovande. Ska förbi Nespressobutiken idag och inhandla lite mer kapslar och två espressoglas.

Och nej, jag och min kille har inte gjort slut utan lägenheten har jag köpt själv men han kommer att bo där som min sambo med mig. Då vi aldrig bott ihop tidigare kändes det idiotiskt att köpa en lägenhet tillsammans när vi bara varit tillsammans drygt ett år, så funkar det efter ett år som sambos också så delar vi hälften på den. Vilket vi båda tycker är en briljant idé! Så nej, vi har inte gjort slut, vi ska bli sambos! :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229