Naked smoothie

Godmorgon torsdag!

Alltså jag har så mycket just nu, har inte hunnit fixa naglarna eller något på typ en vecka, känner mig som en karl snart haha. Okej, inte riktigt men you get the point. Känner mig inte stressad eller jäktad bara det att det alltid är något som måste göras hela tiden.

Idag dricker jag min favoritsmoothie från Naked till frukost, Mathem har tagit in den i två smaker (håller tummarna för att flera är på gång) och de är så goda och nyttiga. Innehåller inget förutom frukt och grönsaker! Denna gröna innehåller blåalger, spirulina, korngräs, broccoli och ingefära och är blandade med äpple, kiwi, banan, mango och ananas! Så god! Till det lite frukt, ska äta sushi med LM till lunch idag så får bli en lättare frukost då ;)

Det är många som säger att frukt är dåligt då det innehåller mycket socker men det man får komma ihåg är att det är fruktsocker, ett helt annat sorts socker och sen är det en naturlig råvara. Alltså, du kan plocka ner en banan från ett träd och äta den rakt upp och ner. Det är ingenting som är dåligt för kroppen. Vitt socker i godis och dylikt är något man framställer, du kan inte plocka rent, vitt socker på en åker liksom. Tar jag tex. kvarg, bröd osv som exempel så är det inget du kan plocka i naturen och innehåller då tillsatser, kemikalier och dylikt som är svårare för kroppen att bryta ner = sämre. I slutändan är det ändå kcal mängden man ska hålla reda på om man tex. inte vill gå upp i vikt, äter du frukt för samma kcal som kvarg så blir du inte tjock :) Alltid välja naturliga råvaror är det bästa för våra kroppar och miljön.

I övrigt så drömde jag att att allting blev fel och förskjutet på lördag när mamma och jag ska städa inför visningen haha. Alltså, det var en såååå jobbig dröm, vaknade helt förtvivlad imorse och tänkte att vi inte kommer hinna städa inför visningen haha. Ja, jag är lite stressad över detta för att jag vill ha ut vad vår lägenhet är värd och gärna mer. Om en vecka är detta helt klart över, då kan jag vara lugn igen. Då ska jag boka en tripp till Mandy och Borås (där hon pluggar) och om försäljningen går bra ska jag unna oss två jättefina soffkuddar, ni får se då (om det går bra hehe)

Hörs sen älsklingar!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229