My baby shoot me down

Hej mina älsklingar!!!!!

Jag visste att den här veckan ska bli grym!

Idag fick jag en extratjänst på mitt jobb, alltså jag jobbar fortfarande med det jag gör, men nu kommer jag även ingå i ett litet team som har hand om utbildningen VILKET ÄR HELT SJUKT KUL!

Så resten av veckan ska vi förbereda för en ny utbildningsgrupp som börjar nästa vecka och då är det dags på riktigt!
Det känns så jävla bra att få vara med och lära ut mitt jobb till andra människor. Ett kvitto på allt mitt slit. Att fan vad jag ÄR BRA!!!

Jag är så glad att jag slet mig igenom mina år på 3 med "slavgöra" för att komma dit jag är nu, även om mina år på 3 var magiska, jag älskar 3 och rekomenderar alla att söka kundtjänst jobb där. Man får en fot in och sköter man sina kort rätt kan livet erbjuda så mycket mer. Alla stora saker börjar med slavgöran och huruvida den är tråkig och jobbig eller rolig och lärorik är upp till er själva. Jobbet är där man är större delen av sitt liv, prestera mer än förväntat och lär er att brinna för vad ni gör. Jag sket totalt i mobiler och kundservice förut men nu är det hela mitt liv och jag älskar det!

Så, ska ni börja på Tele2 i Kista kommer jag lära er ett och ett annat, hehe ;)

Sen hade jag även ett annat viktigt möte idag som jag sätter så stora förväntningar på. Men mer om det om det ens går vägen. Vilket jag hoppas. Väldigt mycket. VÄLDIGT!

Nu inväntar jag BF som kommer snart, vi ska fira och pussas! Vi hann knappt umgås i helgen eftersom vi jobbade och igår var det traditionsenlig söndagsmiddag hos hans mamma.

Puss på er!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229