Most wanted right now

Just nu står dessa saker högst upp på min önskelista!

- YSL Monogram Crossbody väskan i svart, har blivit helt besatt av den och har insett att mitt liv inte kommer att vara komplett fören den är min.

- En Slip Silk Eye Mask. Jag sover alltid med ögonmask, har alltid gjort men speciellt nu när det är så ljust ute plus att min sambo alltid kollar på datorn i sängen när vi ska sova. Eftersom jag går upp typ 3 timmar före honom måste jag sova tidigare och därför är min sovmask my everything. Denna från Slip är betydligt mycket skonsammare mot huden, reducerar uppkomsten av rynkor och ger en behagligare känsla. 

- En LV Speedy i Damier, jag älskar mina LV i Ebene men en ljus variant vore härligt att variera med. I strl 35 då som min Speedy jag redan har.

- Mina Tory Burch skor gick sönder häromdagen som sagt, jag köpte dom för ganska exakt ett år sedan och har använt dom max 3-4 månader sedan dess. Katastrofkvalité för det priset, aldrig mer Tory Burch. Oavsett har jag spanat in dessa från Lauren Ralph Lauren istället nu, så fina.

- Touche Éclat Blur Primer från YSL. En primer i gelform som både återfuktar, jämnar ut och ljusar upp huden.I. Need. It.

- Nya, bruna solisar i modell större, dessa från Gucci hade suttit fint :)

- En silk robe från La Perla i vitt eller svart modell lång. Hur länge har jag suktat efter denna? I flera år. I år är året som jag slår till, jag lever i silkesmorgonrockar hemma.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229