MORGONSTUND HAR GULD I MUN

Igår vänner, igår var ju så arg och frustrerad. Det är så mycket som ligger och stressar mig just nu och igår kände jag bara Nä idag tar jag paus från livet. Stängde av telefonen, tvättade, bytte lakan, låg i soffan och tittade på allt dåligt som just jag älskar och bara struntade i the rest of the world. M har lite svårt att greppa hur jag reagerar när jag är arg/ledsen/besviken/frustrerad osv, jag stänger liksom av helt då. Jag vill inte prata med någon, inte umgås med någon utan bara gå in i min egna lilla bubbla och fundera igenom saker och ting. Så när han väl fick tag på mig på kvällen fattade han ingenting när jag vägrade svara på vad som var fel och sa god natt på en gång. Egentligen borde jag inte visa mina rätta, mindre charmiga sidor efter bara 5,5 veckor men samtidigt har jag aldrig varit hon som följer mallen. Jag har nog ingen mall för någonting i mitt liv och jag är en extremt eldig och explosiv person, därför känner jag att det fanken är lika bra att vara öppen med att ibland brinner det. Och det är bara jag som kan släcka elden, end of story.

I alla fall, efter att Mathem kommit 1,5 timme försent (!!!!) vid 23 släckte jag och sa tack och god natt.

Jag hade ställt klockan på 04.15 imorse då jag skulle ut på min morgonrunda, jag försöker att hinna med en morgonrunda de dagar M sladdar in direkt från jobbet eftersom att jag bara hinner med en snabbare löprunda efter mitt jobb då. Men först en dubbel espresso in bed.

Det var en riktigt härlig runda imorse med fab musik i öronen. Så vackert solljus och inte en kotte ut, no filter needed som en käckt kan säga.

Jag var hemma till 05.30 och tog en dusch och åt frukost. Just nu är det viktigt att jag äter minst tre gånger om dagen för att jag ska klara av en grej som jag velat väldigt länge. Vad säger jag inte till någon, jag vill hålla det för mig själv. Idag blev det två knäckebröd med leverpastej och saltgurka, leverpastejsmackor är bland det bästa jag vet ska ni veta. Hujedamig så gott! Till det Bravo's nya smoothie som BARA innehåller frukt och en havrecappuchino.

Sedan var det bara att slänga på mig lite smink, get dressed och pang till jobbet. Jag älskar dessa morgnar, hur mysigt det än är att vakna bredvid M som håvar in mig i sin famn så fort jag rör mig en millimeter om nätterna och morgnarna så är dessa tidiga och ensamma träningsmorgnar guld värda.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229