Morgonstund

Godmorgon bloggisar!

Vi har inga gardiner eller mörkläggninsgardiner just nu vilket gör att det är sjukt varmt och ljust, vaknade vid 05.49 och bestämde mig för att gå upp efter att ha försökt somna om i 40 minuter.

Har precis slagit mig ner med lite frukost att äta medan jag får undan lite bloggjobb och sen ska jag unna mig några soltimmar ute på balkongen innan boyfriend vaknar, börjar ju bli genomskinglig nu.... Sedan börjar lilla helvetet igen - tapetsera klart!

Och jag vet att det är mycket mat, inredning, renovering och så vidare i bloggen nu men jag går runt i boyfriends alldeles för stora mjukisar och en sliten t-shirt full med tapetserarlim hela dagarna så det enda glammiga hos oss just nu är vad vi äter typ. Det blir bättre redan imorgon om vi smäller in hela tapetseringen idag! Och nej, jag har i princio inte varit utanför dörren sedan i fredags haha. Please be kind ladies and gents....

Har ni semester eller jobbar ni idag? Oavsett, ha en fab dag så hörs vi om ett litet tag!

Frukost; Rågkusar med böcklingpastej och ost, litet, kokt ägg med drott-kaviar (Kungen av alla kaviarer), apelsinjuice och en extra stor kaffe med en kapsel lungo (älskar att de höjde intensiteten på Lungo Fortissio till 8, very big diff) och en extra shoot Kazaar i för de extra tidiga morgnarna ;)

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229